Presentació nova junta

A tots els associats,


Volem aprofitar l’ocasió per presentar-nos com la nova junta de la ISOC-CAT sortida a la darrera Assemblea General: Som el Josep Vela com a Secretari, el Martí Griera com a Tresorer i jo mateix com a President.

Encetem aquesta etapa nova amb molta il.lusió i ganes de fer coses, conscients també que els reptes principals són animar-vos i engrescar-vos per col.laborar al màxim amb l’associació, i aconseguir nous socis, sobretot en les noves generacions que ja son nadius digitals.

Aquesta Junta té la voluntat que ISOC-CAT sigui un referent d’opinió sobre Internet a Catalunya. Però la Internet no només és tecnologia sinó que cada cop avarca altres àmbits de la societat. Nosaltres també hi volem estar presents i per tant volem buscar adhesions i projectes comuns amb altres entitats socials com poden ser els col•legis professionals, el món empresarial i educatiu.

Per aconseguir-ho hem de potenciar el nostre espai de col.laboració i de debat amb les aportacions dels associats per ser un veritable “think tank” d’Internet a Catalunya.

Comencem ara a treballar i ens posem a la vostra disposició oberts als vostres suggeriments o idees per tirar endavant la ISOC-CAT.

Que tingueu tots unes bones vacances d’estiu i ens tornem a trobar al setembre.



Jordi Hinojosa

President de la ISOC-CAT