Adheriu-vos a ISOC-CAT

Ser membre d'ISOC-CAT, és molt fàcil.


Actualment no hi ha quotes.

1- Cal que us apunteu via el portal d'ISOC i escolliu el capítol català. Un cop aprovada la petició ja sou membres de ple dret.

2- Posteriorment us podeu apuntar a la llista de correu per estar al cas i participar.

3- Per conèixer a altres membres o seguir l'actualitat ens podeu seguir a través dels diferents canals com el twitter o youtube d'ISOC-CAT.En un món en el que Internet esdevé una peça clau de les nostres vides, ISOC i ISOC-CAT volen contribuir a promoure els valors fonamentals d'Internet: universalitat, accessibilitat, respecte pels estàndards oberts, la neutralitat de la xarxa, la privadesa i la llibertat de produir, compartir i expressar idees, entre altres.

En aquest entorn de ràpids canvis amb fort impacte per a les persones, les empreses els governs i les associacions, ISOC  juga un paper clau per facilitar la comprensió i les implicacionsdels canvis, i acompanyar en el procés.

La Internet Society (ISOC) és una organització sense ànim de lucre fundada el 1992 per assegurar el lideratge de les normatives, l'educació i la política a i al voltant d'Internet. Amb oficines a Whashington i Ginebra, ISOC treballa per assegurar el desenvolupament, l'evolució i l'ús d'Internet a benefici de tota la humanitat.

ISOC acull els grups tècnics responsables de definir els estàndards d'infraestructura que fan funcionar Internet  com el Internet Engineering Task Force (IETF) i el Internet Architecture Board (IAB). Actualment ISOC té més de 85 capítols a tot el món, sent el català (ISOC-CAT) un dels primers (fundat el 1996), acull més de 28.000 socis al voltant del món i és present en més de 180 països.

Benvingut i participa !